.

Οι περισσότερες Γυναίκες απολαμβάνουν το πopνό: Κυρίως από το κινητό τους

 

 

 

Μέχρι πριν μερικά χρόνια θεωρούνταν μία ξεκάθαρα αντρική συνήθεια. Πλέον, όλο και περισσότερες γυναίκες παραδέχονται πως απολαμβάνουν να βλέπουν πopνό, πράγμα που δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο αν σκεφτείς πόσα GB με πορνογραφικό περιεχόμενο κυκλοφορούν ελεύθερα στο ίντερνετ…

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα ένας στους τέσσερις χρήστες είναι γυναίκα, με τις γυναίκες κάτω 35 να είναι οι πιο συχνοί επισκέπτες.

Πιθανώς, ένας από τους παράγοντες που ευνόησαν την αύξηση αυτών των μεγεθών είναι και τα smartphones, αφού οι περισσότερες νέες γυναίκες προτιμούν να βλέπουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου μέσω του κινητού τους. Παράλληλα, τα στατιστικά και η κίνηση του σάιτ αποκαλύπτουν ότι 60% των χρηστών βλέπουν πopνό από το κινητό τους, μόλις 7 % από το tablet τους και το υπόλοιπο 33% από τον υπολογιστή.

 

Στη λίστα με τους παράγοντες που έχουν εγείρει την περιέργεια και την συχνότητα με την οποία οι γυναίκες βλέπουν πopνό, πρέπει σίγουρα να προστεθεί και η συγκλονιστικά δημοφιλής στο γυναικείο κοινό, τριλογία 50 αποχρώσεις του Γκρι, η οποία έχει πουλήσει πάνω από 125 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως ενώ πρόσφατα μεταφέρθηκε και στην οθόνη με πρωταγωνιστές τον Τζέιμι Ντόρναν και τη Ντακότα Τζόνσον.

Δύο ακόμα ενδιαφέροντα δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνα:

Η μέρα που οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν πopνό είναι η Δευτέρα, ενώ το Σάββατο παρουσιάζει τη χαμηλότερη κίνηση.

Η ώρα με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι γύρω στις 11 το βράδυ και οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν πopνό για λιγότερο από 10 λεπτά.
 

 

  Σχετικά άρθρα:

Sεx με προφυλάξεις; Κατά πόσο το προφυλακτικό μειώνει τη στύση

 

Ελληνίδες και ομαδικό sεx: Η φαντασίωση γίνεται πραγματικότητα