.

Ελληνίδες και ομαδικό sεx: Η φαντασίωση γίνεται πραγματικότητα

 

 

 

Μπορεί οι Ελληνίδες να φημίζονται για το γεγονός ότι είναι «δύσκολες» γυναίκες σε σχέση με τις υπόλοιπες, ωστόσο οι φαντασιώσεις τους αποδεικνύουν ότι είναι καταπιεσμένες.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς ότι σε ένα από τα πιο διαδεδομένα και συνηθισμένα ταμπού στις σεξουαλικές σχέσεις, το ομαδικό sεx, οι γυναίκες αποδείχτηκε ότι το φαντασιώνονται και το θέλουν περισσότερο από τους άνδρες.

 

Όπως δημοσιεύεται στην online πλατφόρμα του BlindChat:

Οι εκπλήξεις:

- Ενώ περιμέναμε οι άντρες που δε θα ήθελαν τρίο να είναι πολύ λίγοι, τα νούμερα μας διέψευσαν. 2 στους 5 άντρες σε όλη την Ελλάδα έχουν αρνητική στάση πάνω στο θέμα.

- Οι διαφορές ανάμεσα στους άντρες και στις γυναίκες στις ίδιες διοικητικές περιφέρειες είναι αρκετά μεγάλες δημιουργώντας μεγάλο χάσμα στις επιθυμίες τους. Οι περιφέρειες με τις μικρότερες διαφορές είναι η «Ανατολική Μακεδονία & Θράκη» και η «Ήπειρος»

- Τα δύο άκρα στις προτιμήσεις των αντρών από περιφέρεια σε περιφέρεια έχουν διαφορά 18% ενώ στις γυναίκες είναι 71%

 

Τι λένε οι άντρες;

Διαπιστώνεται ότι τα υψηλότερα ποσοστά ανδρών που θέλουν ομαδικό sεx είναι στην Στερεά Ελλάδα και στην Ανατολική Πελοπόννησο. Το υψηλότερο ποσοστό, 54,93%, είναι στην Ανατολική Πελοπόννησο.

Τι λένε οι γυναίκες;

Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα από τη Στερεά Ελλάδα και την Δυτική Μακεδονία προτιμά το ομαδικό sεx με 3 ή περισσότερα άτομα. Για την ακρίβεια, το 96,15% και το 94,44% από την Δυτική Μακεδονία και την Στερεά Ελλάδα προτιμούν το ομαδικό sεx.
 

 

  Σχετικά άρθρα:

Οι top Γυναικείες φαντασιώσεις: Τόσο πρόστυχες που ντρέπονται να τις ζητήσουν

 

Sεx με προφυλάξεις; Κατά πόσο το προφυλακτικό μειώνει τη στύση